Wednesday, 11 January 2017

CINTA DIHUJUNG NODA BAB 42-44



BAB 42

Malam ini aku sendirian di dalam bilik, dada semakin sesak bagai udara tidak lagi mencukupi untuk ku hirup. Mata ku pejam, dada ini ku sentuh perlahan dan kerut wajah ini tidak mampu ku sembunyikan lagi. Air mata yang mengalir perlahan ku seka dengan belakang tapak tangan, kudrat yang masih bersisa ku gunakan untuk menggapai air kosong di sisi katil. Penutup botol ku buka, lalu ku teguk penuh seksa walau untuk menelan air masuk ke kerongkong. Sakitnya memeritkan! Seksa terasa.

Sunday, 8 January 2017

CINTA DI HUJUNG NODA 40 N 41

BAB 40
Hari berganti hari, Qalisya semakin  bertambah montel dan comel. Ada sahaja perbuatannya yang membuahkan tawa di pinggir bibir ini, dan ada sahaja kerenahnya yang membuatkan aku kerinduan untuk segera pulang dari tempat kerja. Nia pula masih sibuk dengan butiknya. Aku melarang dia dari terus melakukan kerja-kerja di butik, namun Nia bijak meminta kebenaran dengan kelembutan yang dia ada. Namun larangan ku tidak membuatkan dia menurut, katanya dia tidak betah duduk dan berehat sahaja. Dia kebosanan dan cepat keletihan tanpa membuat sebarang kerja, sudahnya permintaan untuk kembali ke butik ku turutkan jua. Katanya apabila di butik, masa yang terluang sedikit terisi.

Wednesday, 20 July 2016

Lama x update

SKANDAL BUKAN SELAMANYA

BLURB:



Dia, Hardy Farhan. Lelaki punya persona, bekerjaya dan punya masa depan. Namun, siapa sangka, jejaka ini menjunjung prinsip untuk menolak komitmen dalam perhubungan. Pada firasatnya, perkahwinan hanyalah mengikat dua jiwa kepada satu tanggungjawab yang cukup besar dan membebankan.

Tuesday, 17 May 2016

PRE ORDER SKANDAL BUKAN SELAMANYA


Taraaaa cantik tak cover ni?
Siap jugak....

Minat? Boleh la buat pre order.
maklumat order seperti dalam poster dibawah :)

Thursday, 12 May 2016

MR. SCANDAL bakal ke versi CETAK !!!!

pengikut e-novel MR. SCANDAL... MR.Scandal bakal ke versi cetak dengan tajuk baru. Skandal Bukan Selamanya. Boleh pm AI untuk order. KLIK SEE MORE Untuk teruskan bacaan.


Tuesday, 10 May 2016

HARUS KUMPUL KOLEKSI AULIA IMAN - ORDER DAH BUKA CEPAT TAU.

HARUS KUMPUL KOLEKSI AULIA IMAN - ORDER DAH BUKA CEPAT TAU!!!

 AI PRINT ON DEMAND.... 250 PEMBELI TERAWAL AKAN DAPAT PENANDA BUKU DARI CRAFT YG AI TEMPAH.

APA LAGI CEPAT BACA POSTER, KUMPUL DUIT DAN BOOKING PADA AI..

POSTER KAT BAWAH YE :-D



JANGAN KETINGGALAN UNTUK ORDER TAJUK DULU MR. SCANDAL... TAJUK TERBAHARU SKANDAL BUKAN SELAMANYA

OKEY DA~ ASSALAMUALAIKUM :)

Tuesday, 12 April 2016

CINTA DIHUJUNG NODA bab 38 & 39






Assalamualaikum / morning readers.
Saya dah maklumkan e-novel ni habis di dalam blog. jadi jangan tanya bila CDN nak dibukukan. 
harap maaf ya, saya tak terbitkan buku ni
maaf sangat2.
okey, karya ni tanpa edit byk typo dan byk kurangnya. jadi jangan komplen ejaan n so on
mss tahun 2012 waktu mula2 menulis tntulah byk kurangnya kan :)



BAB 38
“Nia, dah siap? Jom kita gerak sekarang, petang ni abang ada hal dekat pejabat!” ucap ku sambil menyarung stokin ke kaki. Nia datang menapak mendekati aku. Langkahnya yang perlahan membuatkan aku tersenyum, isteri ku sedang berbadan dua. Mana mungkin pergerakkanya selaju dan sepantas dahulu.

Thursday, 7 April 2016

CINTA DIHUJUNG NODA BAB 36 & 37




Assalamualaikum.. maaf ada typo. karya lama yg saya publish kat blog. jangan ada yg copy dan terbitkan semula ya.



BAB 36
Siang tadi aku bersama Nia menikmati makan tengahari bersama-sama, terasa lega bila mana keinginan hati tercapai.  Dan kini aku sedang memandu kereta menuju ke I-CITY Shah Alam bandar bercahaya di mana artis yang juga pelawak terkenal iaitu Nabil pernah melangsungkan perkahwinannya di sini.
“Abang, mama dengan Nee

Wednesday, 30 March 2016

CINTA DIHUJUNG NODA BAB 35






Sedang aku leka melakukan kerja-kerja pejabat, deringan telefon kedengaran nyaring menyapa gegendang telinga. I-phone ku keluarkan dari poket seluar lantas punat hijau yang terang bercahaya ku tekan laju.

Wednesday, 2 March 2016

PUJAAN HATI KANDA BAB 5

Asslamualaikum darlings.... here Pujaan Hati Kanda... dulu pernah guna tajuk Lelaki Mata Keranjang, Okey layan bab 5 & 6.. nak order cpt2 Pm Aulia Iman.. maklumat pemesanan ada di akhir halaman. okey layannnn :)

Wednesday, 24 February 2016

PUJAAN HATI KANDA BAB 3 & 4



“Kau dah tiada pilihan lain Danny, hendak atau tidak, budak ni dah jadi tanggungjawab kau!”
“Semudah tu? Entah anak siapa-siapa, aku pulak yang jadi mangsa! Nak jaga bagai. Huh, jangan harap!” dengus kecil itu mengakhiri bicara. Riak tegang diraut itu sudah tidak mampu disembunyikan lagi hingga mengundang gelengan kecil Akashah yang melihat.

Tuesday, 23 February 2016

PUJAAN HATI KANDA BAB 2



BAB 2

Anak ini perlukan ayahnya.
Saya serahkan kepada yang berhak. Peliharalah anak ini dengan penuh kasih dan sayang.
Selamat Pengantin Baru- Gadis Misteri

“Kenapa senyap? Jawablah soalan Atuk kamu tu?” sergah Datin Puteri Aisyah dengan wajah menyinga. Kad yang dibaca seketika tadi dihempas ke lantai. Berang!

Sunday, 31 January 2016

PUJAAN HATI KANDA BAB 1



Kring!!! Kring!!! Sedang kalut memandu menuju ke lapangan terbang, telefon bimbit berdering lagi. Lamunannya terhenti dan minda terus sahaja teringatkan tunang yang tercinta. Pastinya Nadine sudah tidak senang duduk.

Thursday, 11 June 2015

PROMOSI.. PROMOSI NOVEL DENGAN HARGA RENDAH

ASsalamualaikum semua. Lama tak update blog kan.
Ni ada khabar gembira buat mereka yang menantikan / sukar menemui
dua buah novel saya yg awal2 dulu.

Tuesday, 3 March 2015

IKLAN : NOVEL TERBAHARU TERBITAN KARYASENI




Tajuk: Dalam Diam Aku Terpikat
Penulis: Aulia Iman
Penerbit: Karyaseni
ISBN: 978-967-0246-92-5
Harga: RM27(Semenanjung) // RM30(Sabah & Sarawak)



There was an error in this gadget