Thursday, 5 December 2013

KERANA DIA RATU SEHARI (ANTALOGI CERPEN JS ADIWARNA)

Harga dari RM 38 Semenanjung & RM 41 Sabah Sarawak


Terdapat 40 buah cerpen dengan 38 orang penulis.

Tajuknya Kerana Dia Ratu Sehari. Kalau rajin belek-belek, mesti terjumpa karya AI dengan tajuk Yahoo Aku Dah Kahwin,. Kisah Ijat berkahwin dengan anak cikgu disiplin sekolah dia dulu.

Cerita tu ada sambungan tapi AI dah hidden and di blog mencapai jumlah view sehingga 25, 0000 dengan hanya pengikut 102 orang sahaja.

Tapi AI dah potong sedikit dan nak baca lanjut kena dapatkan naskah Kerana Dia Ratu Sehari. Terbitan JS Adiwarna.

 Untuk novel sulung AI... boleh di baca suku darinya di dalam blog AI. seterusnya, boleh order dengan harga RM 29/ RM 31/ Kalau order dari luar negara (Indonesia/ Singapura/ Brunei) boleh terus berhubung dengan pihak www.karystoscreative.com/ atau search KARYSTOS CREATIVE


dan dibawah ini karya2 awal AI.


RM 11.00 ZINE TIGA SUKU
RM 19.90 ILHAM KARANGKRAF
ILHAM KARANGKRAF RM 19.90

Insyallah, pesta buku ni AI akan ada. jumpa dekat sana ya :)



4 comments:

  1. Saya dah habis kak baca novel KBM memang best giler saya tengah tunggu jika mawar pudar warnanya bila kak dah lama juga kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq baby mio... tq so much.. insyallah ada rezeki, JMPw akan muncul xlama lagi :) btw terima kasih sudi dapatkan KBM :)

      Delete
  2. Salam AI, plaster cinta utk big bos tu ada novel ke? Mana nk dpt? Br je terjumpa blog ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. walaikumusalam... hai2 selamat datang ke sini.. rumah agam saya yg daif haha.. insyallah baru nak edit n mungkin akan dihantar awal januari :) kalau ada rezeki, insyallah akan ada nnti :)

      Delete

There was an error in this gadget