Thursday, 11 June 2015

PROMOSI.. PROMOSI NOVEL DENGAN HARGA RENDAH

ASsalamualaikum semua. Lama tak update blog kan.
Ni ada khabar gembira buat mereka yang menantikan / sukar menemui
dua buah novel saya yg awal2 dulu.


ada harga istimewa untuk anda. Tak percaya tengok kat bawah ni:

 Ha... KASIH BERSIMPUL MATI. Dulu tajuk yg saya gunakan dalam blog ni Ikatan Bersimpul  Mati.  Harga asal untuk semenanjung RM29 dan sabah sarawak pulak RM 32 . Tidak termasuk pengeposan.

Now, untuk menghargai pembaca yang bertanyakan naskah ini. Harga promosi untuk semenanjung jatuh kepada RM 23 dan Sabah sarawak RM 26 TERMASUK POSTAGE.
murah kan???? Boleh jimat RM6.

Tapi nanti dulu.. masih ingat kisah Umran dan Fiona? Ala kisah si perfect dgn si gadis biasa2. Ingat tak? Kalau ingat, ini untuk anda. Plaster Cinta Untuk Bos yang dikomplikasikan/novelet bersama Bodyguard from Taiping karya Hayati Ahmad.


untuk novelet ini, harga S RM24 & SS RM27 Tanpa postage.
tapiii.. tunggu dulu. Untuk pembelian daripada saya, ada harga istimewa.
novelet ini boleh didapati dgn harga S RM21 manakala di SS pula dengan harga RM24 TERMASUK POSTAGE.

menarikkan?

Ada lagi yang lebih menarik. Belian kombo untuk kedua2 novel.


semenanjung termasuk postage RM 42
sabah sarawak termasuk postage RM 46
jimatkan????

Apa tunggu lagi. Cepat hubungi saya di :
email -   ahn3914@gmail.com
Fb aulia iman atau wassap saya di 0134239065.


penghantaran akan dibuat pada pagi setiap selasa & khamis.
Bergantung kepada Stok plastik pos laju juga. (sekarang pos laju ikut berat, so harga postage pon dah naik sikit)

untuk makluman juga, saya maklumkan juga novel Kasih Bersimpul Mati terdapat beberapa typo. Jika anda semua tak kisah, sudi2 kan untuk memiliki karya ini.

Sekian terima kasih. Oh ya, mr scandal dihentikan kerana saya masih belum menyambung penulisan saya ☺
😀😀



3 comments:

  1. makasih banyak buat informasinya gan..mantap dan sangat brmanfaat sekali gan..

    ReplyDelete
  2. makasih yah atas informasinya, jangan lupa kunjungi blog aku juga.
    QUEENXXX92

    ReplyDelete
  3. Sis please sambung mr scandal..

    ReplyDelete

There was an error in this gadget