Tuesday, 12 April 2016

CINTA DIHUJUNG NODA bab 38 & 39






Assalamualaikum / morning readers.
Saya dah maklumkan e-novel ni habis di dalam blog. jadi jangan tanya bila CDN nak dibukukan. 
harap maaf ya, saya tak terbitkan buku ni
maaf sangat2.
okey, karya ni tanpa edit byk typo dan byk kurangnya. jadi jangan komplen ejaan n so on
mss tahun 2012 waktu mula2 menulis tntulah byk kurangnya kan :)



BAB 38
“Nia, dah siap? Jom kita gerak sekarang, petang ni abang ada hal dekat pejabat!” ucap ku sambil menyarung stokin ke kaki. Nia datang menapak mendekati aku. Langkahnya yang perlahan membuatkan aku tersenyum, isteri ku sedang berbadan dua. Mana mungkin pergerakkanya selaju dan sepantas dahulu.

Thursday, 7 April 2016

CINTA DIHUJUNG NODA BAB 36 & 37




Assalamualaikum.. maaf ada typo. karya lama yg saya publish kat blog. jangan ada yg copy dan terbitkan semula ya.



BAB 36
Siang tadi aku bersama Nia menikmati makan tengahari bersama-sama, terasa lega bila mana keinginan hati tercapai.  Dan kini aku sedang memandu kereta menuju ke I-CITY Shah Alam bandar bercahaya di mana artis yang juga pelawak terkenal iaitu Nabil pernah melangsungkan perkahwinannya di sini.
“Abang, mama dengan Nee
There was an error in this gadget